Frans van Meggelen

Mijn naam is Frans van Meggelen. Ik woon samen met mijn vrouw in Bergschenhoek, gemeente Langsingerland, waar ik ook praktijk hou. Ik ben geboren in 1954 in Indonesiƫ uit blanke ouders. Waarschijnlijk door de plaats van geboorte heb ik me altijd verbonden gevoeld met allochtonen. Ook voel ik me erg thuis in India.

Ik werk in een samenwerkingsverband met Two Be, praktijk voor psychologen en psychotherapeuten. Zie voor verdere informatie over Two Be hun website: www.twobe.org

Ik werk vanaf 1991 in verschillende sectoren van de geestelijke gezondheidszorg zoals groepstherapeut, hoofdbehandelaar in een psychiatrische kliniek, relatie-gezinstherapeut binnen een dagbehandeling en consulent bij huisartsen. Mijn hoofddiscipline is sociaal psychiatrisch verpleegkundige met relatie-gezinstherapeut als specialisme. Ik ben erkend door de NVRG (Ned. Vereniging voor relatie- en gezinstherapie, www.nvrg.nl ). Ik doe zowel individuele therapie als relatie-en gezinstherapie.

Sinds 2013 geef ik mindfulness trainingen in de vorm van mindfulness gebaseerde cognitieve therapie (MBCT) en pas ik MBCT ook toe in therapie.

Praktijk EenSamen
Frans van Meggelen

de Populieren 3, 2661AV Bergschenhoek
vanmeggelenf@gmail.com

06-46 21 02 06
Giro: NL14INGB0002819364